Mana on hyperaktiivinen, tavattoman suloinen ja useimmiten ihan hyväkäytöksinen otus, jota rakastan suunnattomasti. Mana syntyi 19.12.2005 Salossa  ja on sen jälkeen ilahduttanut ja rikastuttanut elämääni lukemattomin eri tavoin. Harrastin Manan kanssa reilun vuoden agilityä, mutta sen saatua pennut ryhmätreeni muuttui mahdottomaksi ja laitoimme harrastuksen jäihin ainakin toistaiseksi.

Tyttö on kyllä ajanut mut hermoromahduksen partaallekin nuorempana, jolloin sillä puhkesi paha remmiräyhäämisongelma. Järjestelmällisellä koulutuksella ja rankalla työllä tuo kuitenkin saatiin kitkettyä ja nykyään sujuu mainiosti.

Aktivoin Manaa etsintäleikeillä ulkona ja sisällä sekä opettamalla sille aika ajoin jotain uutta. Lisäksi käymme mahdollisuuksien mukaan erilaisilla kursseilla. Harrastamme myös arkielämätreenailua, käymme mm. Turun keskustassa säännöllisesti pällistelemässä.

LISÄYS 31.3.2013: Rakas Mana vaipui ikiuneen lauantaina 30.3.2013 aggressiivisen syövän uuvuttamana. Ikävä on musertava. Mana elää muistoissamme ikuisesti.696446.jpg