Kaikki ihanasti mallillaan. Koirat käyttäytyvät oikein salonkikelpoisesti, jopa viikonloppuna lapsuudenmaisemissa Ulvilassa. Mun ja Isännän vanhemmat asuvat lähellä toisiaan ja piipahdettiin sitten molempien luona. Isännän porukoiden kotona oli kylässä myös Isännän siskon muksu. Neitosemme pärjäsivät tytön lähellä oikein hienosti, mitä nyt koittivat käydä pusuttelemassa ja nuuskimassa :D Mana joutui myös harjoittamaan itsehillintää, nimittäin tällä kertaa olohuoneen lattialla lojuvat lelut eivät olleetkaan sen. Hyvin neiti kuitenkin uskoi eikä enää yrittänyt ottaa niitä.

Vähän ikävääkin koin, kun taas joku pirun irtorakki hyökkäsi pihalta louskuttamaan ja irvistelemään ihan iholle. Kaaoksen aiheutettuaan ja saatuaan Manankin möykkäämään se häipyi takaisin pihalleen. Onneksi en nähnyt sen omistajia, nimittäin olisi kyllä saattanut päästä muutama ei niin kaunis sana. Todistetusti urpoja asuu siis eri puolilla Suomea.

Tänään kävin aamulenkillä molempien koirien kanssa. Isäntä sai nukkua pidempään ja tytöt saivat taas yhteislenkkitreeniä. Onneksi vastaan ei tullut kuin pyöräilijöitä, niin ei tarvinnut taistella louskutusta vastaan. Mana kun ei jotenkin osaa käyttäytyä ohitustilanteissa silloin, kun Muumi on mukana. Kyllä mä senkin ongelman saan vielä joskus kitkettyä.