Sain kasvattajalta sähköpostia, joten meilien tarkistaminen MONTA kertaa päivässä tuotti tulosta. :) Mana voi kuulemma hyvin, tosin ruoka ei oikein maistu. Pentumainen häseltäminen on karsiutunut edelleen ja kasvattaja arveleekin, että Manasta tulee hyvä emo. Niin mäkin uskon, onhan se muutenkin niin upea koira.

Vietettiin viikonloppu Ulvilassa sulhon vanhempien luona, lauantaina illalla käytiin jazzkadullakin pyörähtämässä Porissa. Manaa on ihan suunnaton ikävä, se kun on niin tärkeä osa meidän elämää. Oli ihanaa kuulla tytöstä ja nyt odotankin jo pentu-uutisia - laskettu aika kun on ihan hollilla!

Kotona touhuan terassin kanssa, sillä laitan sen kuntoon nyt koirattomana aikana (muuten tuore maali saisi pintaansa pieniä tassunjälkiä). Pesimme terassin homeenpoistoaineella ja pohjustimme pinnan,  perjantaina sain kaiteet maalattua valkoisiksi. Seuraavaksi vuorossa on tumma lakka ja sitten systeemi onkin valmis. Oli se terassi vaan niin törkeän näköinen ennen, että mulla on kovat odotukset sen suhteen laiton jälkeen. :)

Terassin valmistuttua täytyykin pohtia, mihin projektiin ryhdyn seuraavaksi. Pakko keksiä jatkuvasti tekemistä...