Mä niiiiiiiiiiin rakastan viikonloppuja. Saa nukkua pitkään ja ehtii tekemään piha- ja kotihommiakin ihan eri tavalla kuin arkisin. Koirienkin kanssa on jotenkin helpompaa, kun ei joudu jännittämään kotiinpaluuta töiden jälkeen.

Tässäpä taas tuoreita kuvia. Eka on Isännän ottama (aika mahtava otos), loput mun näppäisyjä. Tällä kertaa Muumi oli poseeraamisvuorossa.

1645035.jpg

1645036.jpg

1645037.jpg

Tänään ollaan kitketty, kitketty ja kitketty. Murut osallistuivat siihen Valvovien Tarkkailijoiden roolissa tarhastaan. Nurmikkoakin alkaa vähän näkyä kaiken sen rikkaruohon alta, erityisesti Isäntä on tehnyt ihan mieletöntä duunia. Varmaan jo parisenkymmentä kottikärryllistä rikkaruohoja on nypitty omin pikku kätösin irti ja saman verran olisi vielä nypittävää (+ lisääkin noita pirulaisia tulee jatkuvasti). Tänään ostettiin lisää nurtsin siemeniä ja viskoin niitä vailla nurmea oleviin kohtiin. Hommattiin me myös 40 kiloa nurmikon lannoitetta, se on vielä levittämättä. Sen jälkeen alkaa taas tytöillä juhlan paikat, kun tuo kakkapohjainen lannoite maistuu niiden mielestä NIIN hyvältä. Yök. (Sivuhuomautus: mun naamaa nuo koirat eivät saa pussata) ;)