Alkaa jo tuntua kesältä, koska ulkona paistaa aurinko, päälle tulee puettua vaan kevyttä ja - mikä kummallisinta - juhannus on taas ihan just! Miten se aina pääseekin yllättämään? Manalle luvassa on ihania hetkiä, sillä viemme tytön uimaan :) Muumi tuskin uskaltautuu veteen asti. Kerron lisää sitten myöhemmin.

Odotan myös jo aika malttamattomana sitä koirien sterilointia. Toki jännittää ja pelottaakin vähän, mutta eiköhän koko juttu hyvin mene. Sen jälkeen onkin sitten X-määrä viikkoja toipilasaikaa tyttösillä ja pitää katsoa perään, etteivät järsi toistensa tikkejä auki tms. Onneksi Isäntäkin on kotona kesälomalla, niin meitä on kaksi hurttia hoitamassa.

Mä näin viime yönä unta, että olin Manan kanssa jossain puistossa. Siihen tuli yös muita koirakkoja. Halusin näyttää, että meidän hurttapas osaa vaikka mitä, irrotin Manan remmistä ja käskin maahan. Tyttö meni hyvin maahan, mutta kun käskin luokse, karauttikin se poispäin. Sitten se juoksi kohti toisia koiria ja pitkin poikin puistoa. Mä karjuin unessani täysillä tänne-käskyä yms, ihan turhaan, tyttö vaan mennä jolkotti. Huh. On se rankkaa, kun koirankoulutus tunkee jo uniinkin. ;)

Hyvää juhannusta kaikille! Muistakaa ottaa keskikesän juhlasta kaikki irti.