Doddi, nyt on kotiuduttu elukkalääkäristä. Muumi sai kaikki mahdolliset rokotteet ja otti ne tosi reippaasti vastaan. Vuoroa odotellessa tyttö tosin pelkäsi niin, että tärisi. Sain sen kuitenkin rauhoitettua aika nopeasti ja selvittiin mallikkaasti. Sen virtsanäytteenkin sain otettua hienosti kävellessämme eläinlääkäriin, tosin Muumi onnistui astumaan siihen näytepurkkiin just kun olin alkanut juhlia onnistumistani :) Näytteestä ei löytynyt muuta ylimääräistä kuin verta, joka johtuu noista juoksuista, joten kaikki on onneksi kunnossa. Tyttö on vaan tehokkaampi merkkailija kuin Mana, joka ei ymmärrä sellaisen touhun päälle ollenkaan.

Tapasin vastaanotolla miehen, joka kehui Muumia kauniiksi. Hän myös sanoi, että tyttö näyttää niin kiltiltä, ettei tekisi pahaa kenellekään. Niinhän se näyttää ja sellainen se onkin, paitsi nuohoojille :D

Lekurin jälkeen harjoiteltiin vähän kaupunkikäyttäytymistä ja tehtiin pieni lenkki Kupittaalla. Jo silläkin matkalla ehti Muumia kehua toinenkin tuntematon, tällä kertaa tupakkaa posket lommolla kiskonut nainen. Ei ollut visiin ennen kuullutkaan Muumin rodusta ja huusi vielä meidän peräänkin, että "Tosi kaunis koira!". Mä olin ihan yhtä hymyä, kun sellainen se on munkin mielestä.

Mulla on tänään vika lomapäivä, huomenna tarttis taas herätä ennen aamuseitsemää. Teen pehmeän laskun arkeen, kun Isäntä lupasi lenkittää koirat. Niinpä mun ei tarvitse herätä kuudelta sitä varten. Isäntä lupasi myös nakutella listoja paikoilleen, kun se homma jäi meidän eteis- ja aularemontissa vielä kesken. Maalasimme kammottavan vaaleansinishässäkän harmaaksi, poistimme palapeilin ja älyttömän auringonkukkaboordin. Lisäksi laitoin kuvakehyksiä, verhotangon + verhot ja sisustustarran - nyt voi sanoa, että silmähän tuossa lepää. Niin ja valokatkaisijat, pistorasiat ja ovenkahvat vaihdoimme hopeisiin. Ei meidän eteinen ja aula varmaan vieläkään ihan sisustuslehtiin kelpaisi, mutta mun silmissä se näyttää nyt ihanan ylelliseltä ja uudelta. Meitsi tykkää.

Alla vielä kuvia, jotka nappasin hetki sitten. Ne todisteeksi siitä, että nyt on Littoisiinkin saatu lunta. ;)

1413246.jpg

1413248.jpg

1413251.jpg

1413253.jpg