Vähän aitapäivitystä. Puutavara on muuten hyvää, paitsi pari senttiä sovittua leveämpää (painekyllästys on turvottanut sitä, eivätkä tolpat sovi teräsjalkoihin). Heiltä tulee joku ammattireiska ideoimaan, mitä tehdään. Jos odotettaisiin jokunen kuukausi, tolpat ehkä menisivät kokoon, mutta ideanahan oli rakentaa se aita näin lomalla. Saapi nähdä. Isännän isä ehdotti sähköhöylää ja se on kyllä vahvimpia vaihtoehtoja tällä hetkellä.

Ja sitten korjaus aiempaan viestiin. Meidän uusi kone ei ole Boschin vaan Black & Deckerin. Mä en selkeästi ole tarpeaksi merkkitietoinen, kun muistin väärin :)

Jottei menisi koirablogin sijaan aitablogiksi, niin kerrottakoon, että kohta lähdetään lenkille. Tänään tytöt ovat päässeet jo hetkeksi tarhaan, jossa Mana tuttuun tapaansa möykkäsi ohikulkijoille. Ei tietysti anneta sen haukkua kauaa, koska juuri mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin jatkuvasti räyhäävä koira. Me halutaan säilyttää naapurisopu jatkossakin, joten meidän otukset eivät saa haukkua ilmoittamista enempää. Mana tosin on joskus eri mieltä asiasta, mutta silloin se joutuu sisälle. Tänään onneksi uskoi suht hyvin.