1666073.jpg

Jee, selvittiin kaikki juhannuksesta. Vietettiin se kaverin äidin omistamassa talossa Hämeenlinnassa, rauhallisen järven rannalla. Puitteet olivat muuten täydelliset, paitsi siksi, että tontti rajoittuu vilkasti liikennöityyn valtatiehen eikä tontin ympärillä ole kunnollista aitaa. Aika paljon stressasin sitä, että pääsevät itsekseen ulos ja lähtevät vaikka jonkun jäniksen perässä tielle. Pari kertaa Mana olikin onnistunut pääsemään ulos yksinään (se oli joko avannut itse ulko-oven tai sitten ovi oli jäänyt joltain auki). Onneksi tuo neiti on niin vesihullu, että löysimme sen molempina kertoina jäkittämästä laiturilta. Siis näin:

1665999.jpg

Kun oltiin porukalla ulkona, Mana ryntäsi veteen ja hyppeli iloisesti tuosta laituriltakin. Eipä taida neiti kauheasti suojella korviaan vedeltä ;) Se saikin uida oikein sydämensä kyllyydestä ja olisi varmasti uinut mielellään paljon enemmänkin. Moni sitä ihmettelikin, että miten tuo ei näytä ollenkaan väsymisen merkkejä. Mitäpä siihen muuta sanomaan, kuin että Mana nyt vaan on tommoinen.

1666011.jpg

1666015.jpg

1666019.jpg

Muumi sen sijaan ei mennyt uimaan. Tai meni se melkein: tyttö kun suostui vapaaehtoisesti kastelemaan YHDEN tassun. Peppu meni uimaan vahingossa, sillä neiti astui pikkuisen ohi rantakivillä kävellessään ja häntä + pakarat lätsähtivät veteen. Sieltä se sitten ponkaisi harvinaisen vauhdikkaasti takaisin kuivalle maalle ja ravisteli varmuuden vuoksi koko kropan.

Tässä Muumi seuraa laiturilta Manan touhuja:

1666031.jpg

Ja tässä harkitsee, menisikö vaiko ei:

1666038.jpg

Isäntä koitti vielä neuvotella, mutta neiti oli jo tehnyt "En oo tulossa" -päätöksen:

1666043.jpg

Silloin kun ei oltu ulkona, piti missien vahtia muiden touhuja siellä.

1666057.jpg

1666062.jpg

1666067.jpg

Tultiin kotiin hetki sitten ja voin sanoa, että on aika väsyneitä koiria. On mustakin kyl virta aikalailla poissa. Otsikkokin sen kertoo: oli kivaa, mutta silti ihan pirun rankkaa. Nyt mä tarviin buranan, kylmää pepsi maxia ja hetken hiljaisuutta.