Manan tassu voi jo hyvin. Se ei tunnu vaivaavan tyttöä enää juurikaan. On se vähän turvoksissa, mutta Mana kuitenkin varaa tassulle jo painoa. Viikonloppuna ei viety neitiä ollenkaan lenkille, vaan annettiin sen etsiä kinkunpalasia sisältä. Piti nääs jotenkin aktivoida, muuten se olisi ollut tosi levoton. Antibioottejen kanssa on vähän kikkailua, kun ne maistuu toooooosi pahalta.

Uusia yhteydenottoja ei ole tullut, joskin Mana pyrkii yhä isottelemaan. Kaipa sillä vaan on tällaisia kausia, jolloin sen pitää pörhistelemällä ja isottelemalla osoittaa olevansa Muumin yläpuolella. Olen jatkuvassa valmiudessa menemään väliin ja koitan kaikin mahdollisin keinoin välttää herkkiä tilanteita. Ei meno meillä ole kuitenkaan onneksi yhtä pahaa kuin edellisen isottelukauden aikana, silloin oli tosi räjähdysherkkää. Toivottavasti tämä menee ohi helpommin.

Muuten kaik kuten pitää. Isäntäkin tuli kertaamasta takaisin ja vaikuttaa ihan samalta gubbelta, joka lähti armeijan harmaisiin. Sillä on kaikki raajatkin tallella, vaiks pakkasta olikin :)