Saatiin Isännän kanssa tänään aikaiseksi käyntiportti, jee! Ja mikä kivointa, sehän toimii :) Vielä puuttuu ajoportti, mutta kyllä me sekin siihen vielä joku päivä saadaan. Haaveissa olisi, että valmista tulisi nyt syksyllä, niin päästäisiin jo talvella nauttimaan aidatun pihan riemuista ilman huolenpäivää.

Tänään Mana pääsi Isännän kanssa juoksentelemaan metsään, Muumi ja mä mentiin sen sijaan Littoisten järveä katselemaan (ei kuitenkaan uimaan sinilevän takia). Oli tosi kivat lenkit :) Muumi tosin oli sen verran innoissaan, että pyrki herkästi edistämään ja siitä piti vähän muistutella. Hyvin neiti kuitenkin aina uskoi ja malttoi tulla takaisin mun vierelle.

Illalla tyttöset saivat myös etsiä lihapullia nurmikon seasta. Hännät heiluivat niin vinhaa tahtia, että taisi olla lystiä. Ja kun herkut oli löydetty, Muumi löysi maasta omenan ja alkoi paiskoa sitä ympäriinsä. Se sai semmoisen leikkihepulin, jota katsellessa alkaa hymyilyttää ihan väkisin. Typy kun on vasta hiljattain löytänyt tuon leikkisämmän puolensa ja tuntuu nauttivan siitä itsekin ihan valtavasti. Mana sen sijaan löysi pihalta vähän ikävämmän jutun, nimittäin kuolleen harakan. Pikkuisenko tuli kiire käskeä missi sen luota pois, ties mitä tauteja tuommoiset kantaa. Mä en iljennyt siihen koskea edes lapiolla, mutta onneksi Isännällä oli rohkeutta enemmän. ;)

Huomenna on juhlapäivä. Isäntä täyttää 28 vuotta ja me ollaan oltu vuosi naimisissa <3