Nyt on mennyt jo monta päivää niin, että on ollut mukava tulla kotiin. Ovia on yritetty kyllä avata, mutta hakaset ja lukot ovat pitäneet - onneksi. Tänään Muumi jäi yksin kotiin (mä kun olin kuntoilemassa ja Siippa Manan kanssa lenkillä) ja se oli murtautunut liukuovien taakse, jossa on noin 30 kg koiranruokaa, kenkiä, takkeja, hihnoja yms. Ovessa oli hakanen, jonka vastakappaleen se oli onnistunut rikkomaan ja irrottamaan ovesta - lisäksi liukuovi oli poissa kiskoiltaan ja nyt se on myös tosi naarmuinen.

Harmittaa vietävästi, sillä ostimme nuo liukuovet viime vuonna ja ne ovat erittäin näkyvällä paikalla eteisessä. Ärsyttää, ettei tuo koira kaikesta herttaisuudestaan huolimatta osaa olla nätisti yksin, vaan tuhoja pitää päästä tekemään. Ottaa päähän, ketuttaa, v*tuttaa... Mana vaikuttaa sellaiselta enkeliltä tuon tuholaisen rinnalla, ettei ole toista.

Ja nyt mun pitäisi vielä tässä mielentilassa lähteä viemään Muumi lenkille. :/

Pelkään, että tästä eteenpäin Muumi yrittää joka kerta yksin jäädessään avata liukuovet, jolloin jälki on tuhoisaa. Alan ihan oikeasti kohta nikkaroimaan sitä ulkotarhaa tai hankin jonkun ISON sisähakin tuolle tuholaiselle. Hitto, hitto, hitto.

Onpa kivaa olla tuholaiskoiran omistaja.