Perjantain ja lauantain välisenä yönä en paljoa nukkunut, sillä kuten etukäteen arvelinkin, aiheuttivat luut lisähässäkkää. Kolmelta yöllä heräsin levottomaan kävelyyn ja kun nousin päästämään neidit ulos, löysinkin makkarista kiinteän läjän. Siivosin sen sadattelun saattelemana ja menin nukkumaan. Kuudelta nousin puolestaan siivoamaan oksennusta ja kun nousimme siinä yhdentoista aikoihin, joutui Isäntä siivoamaan vielä kaksi muuta oksennuslammikkoa. Siitä ykäämisestä en voi tytöille olla kiukkuinen, mutta tarpeiden teko sisälle ärsyttää. Ripulit vielä ymmärrän, mutta että kiinteät. Tähän taisi loppuja raakojen luiden syöttäminen.

Muuten menee tosi kivasti. Erityisen hieno juttu oli eilinen ilta, jolloin kävimme kavereiden kanssa ravintolassa ja istumassa iltaa (olimme pois 17.30-22). Tytöt eivät olleet tehneet yhtään pahojaan! :) :) :) Kaikki oli kuten jätimmekin lähtiessämme, jes. Iltayksinolot jännittävät mua erityisen paljon, mutta nyt on ainakin yhdestä selvitty kunnialla.

Eilen illalla koimme myös erikoisia elämyksiä, kun Isäntä sai Muumin leikkimään kanssaan hetken. En ole koskaan nähnyt, että tyttö innostuisi yhtään mistään palloista tai leluista. Nyt se kuitenkin iski tassuillaan palloa, heilutti häntää ja yritti ottaa palloa ilmasta kiinni. Ja me oltiin molemmat siinä ihastuksista haavi auki, kun eipä ole tuollaistakaan tullut ennen nähtyä.

Nyt murut nukkuvat: Muumi tuolilla ja Mana mun jaloissa. Muuten sunnuntai-idylliä parhaimmillaan, paitsi ettei takassa pala tuli ja Isäntä kuuntelee mörkömetallia. Mut muuten ;)