Varasin Manalle huomiseksi ajan eläinlääkäriin. Aiemminhan neidin oikeassa korvassa oli vaivaa, nyt vasemmassa. Olen lääkinnyt korvaa ja on vaiva vissiin vähän helpottanutkin, mutta silti jotain on vielä pielessä. Hyvä sitä on käydä näyttämässä, niin saa ainakin varmuudella oikeat lääkkeet.

Muuten menee tasaisen mukavasti. Edelleenkään tuhoja ei ole tehty, eikä Mana ole myöskään isotellut Muumille. Tai pientä ”olen sinua ylempiarvoinen” -näytelmää on esitetty, mutta ilman karvojen nostelua tai irvistelyä. Ja hyvä niin! Ainoa vähän vaikeampi paikka on mun kotiintulo, etenkin työpäivän jälkeen niiden ollessa vielä kahdestaan, sillä silloin molemmat neitoset haluavat lähelle. Ei onneksi karvojen nostelua kummempaa ole enää noissakaan tilanteissa tapahtunut.

Täällä ei ole enää kesä! Byhyy. Sataa vaan jatkuvasti ja on harmaansynkkää. Lenkeillä ollaan käyty vasta pienessä tihkussa, joten koirat eivät ole sateesta häiriintyneet. Sitten kun ryöpyttää vettä ämpärikaupalla, joutuvat neidit pukeutumaan hemaiseviin sadeasuihin. Niistä ne eivät niin kauheasti tykkää :)