Onpa ollut ihanaa nyt pari päivää, kun Muumi ei ole pässyt ovien toiselle puolelle tekemään tuhojaan. Yrittänyt se on kyllä, sen näkee mm. listoista rapisseista maaleista. Siippa uskoo kuitenkin vakaasti, että häiriökäyttäytyminen loppuu jossain vaiheessa, kunhan Muumi ei saa kertaakaan ovia yrittäessään auki. Ja mäkin kovasti toivon, että se luovuttaa ja antaa ovien ja listojen olla rauhassa. Myöskään tarpeita ei ole ollut nyt sisällä, kivaa.. :)

Eilen treenasin Muumin kanssa jälleen maahanmenoa ja istumista, Manalle aloin opettaa sormien nimiä. Olemme vasta peukussa, jossain vaiheessa se osaa toivottavasti kaikkien sormien nimet. Se kun oikein puhkuu energiaa ja jotain pitää sen kaiken energian sulattamiseksi keksiä - olkoonkin, että taito on ihan turha.

Tänään löysäillään Siipan kanssa kotosalla. Kaupassa tosin käytiin ja nyt odottelemme nälkäisinä, että uunissa paistuva kaalilaatikko kypsyy. Illalla mun porukat piipahtavat kylään ja sen jälkeen haemme ehkä leffan. Pihakin kyllä rehottaa siihen malliin, että ehkä löysäilyn sijaan mun pitää tehdä sille vielä jotain :D