Tänään mä ja sulho ollaan oltu yhdessä 10 vuotta! Ei hullummin tehty, kun ikääkään ei ole ehtinyt vielä kertyä kuin 24 ja (kohta) 27 vuotta. Vielä en tiedä, kuinka me juhlistamme tätä – häissä nyt ainakin. Mutta kyllä tänäänkin tahdon jotain kivaa tehdä :)

Kuulin Manasta eilen, jihuu! Ilmeisesti syö ”ihan hyvin” ja kasvattaja tykkää kovasti tytön pennuista. Enkä kyllä ihmettele, söpöjähän ne ovat.

Akateemisessa on kuulemma joku päivä haastateltavana joku koirankoulutuskirjan kirjoittanut tyyppi, enempää en tiedä. Täytyypä käydä pyörähtämässä siellä ja tsekata asia tarkemmin. Mua kyllä kiinnostaa kaikki aiheeseen liittyvä. Siitä kirjasta en tiedä muuta, paitsi että sen mukaan Suomessa lopetetaan vuosittain 10 000 koiraa käyttäytymishäiriöiden takia. Huh!

Kertokaapas muuten, mikä ala olisi sellainen, jossa saisi olla tekemisissä koirien kanssa? Eläinlääkäriksi en ryhdy ja kenneliin sulho ei suostu. Eläinkauppa olisi kiva, mutta sellaisen perustaminen vie ihan liikaa valuuttaa. Olisi myös kiva, jos saisin tuoda tytöt töihin – harmi vaan, että meidän toimistossa on noin 30 tyyppiä töissä. Heistä osa on allergisia ja osa ei vaan muuten tykkää koirista. Mietintämyssy on vedetty tiukasti päähän.