Taitavat tytöt tulla aika mainiosti toimeen, sillä ne käyttäytyvät kuin siskokset. Esimerkiksi tänään aamulla ne heräsivät molemmat noin klo 5:00 (joo, hullua!) ja alkoivat sitten yhdessä herätellä meitä. Ne kävivät lipomassa varpaita, käsiä ja yrittivätpä ne naamaakin nuolla - Muumi olisi mielellään tullut myös sänkyyn. Kielsin aika kiukkuisesti, joten se luovutti nopeasti. Koska jatkoimme makoilua, alkoivat tytöt leikkiä keskenään ja vetää rallia ympäri kämppää. Ehkä vähän aikaista sellaiselle, mutta silti mua hymyilytti. Sulho kävi päästämässä ne pihalle tarpeilleen, sillä tytöt riehuivat eilen illalla niin paljon, että joivat monta kertaa vesiastiansa tyhjäksi. Oletettavasti siis oli jo vähän hätäkin siinä vaiheessa.

Kun nousin 6:30, oli riemu jälleen rajaton. Ulkona tytöt alkoivat leikkiä ihan kunnolla, eli jahtasivat vuoroin toisiaan läkähdyksiin asti. Oli ihanaa nähdä Muumikin vauhdissa, kun silloin meillä koeasuessaan se jännitti Manan seuraa silminnähden enemmän. Nyt ne tulevat juttuun erinomaisesti. Yritin ottaa kuvia, mutta se oli ihan mahdotonta, koska tytöt eivät olleet hetkeäkään paikoillaan. :D

Eilen jouduin kyllä komentamaan Manaa kunnolla. Silittelin nimittäin sitä ja kun Muumi tuli siihen viereen, teki Mana pienen yllätyshyökkäyksen ja yritti ajaa toista pois. Otin poskikarvoista kiinni ja annoin Manalle puhuttelun. Se hämmentyi siitä niin paljon, että lähti vinkuen ulos ja tuli hetken kuluttua varovaisesti uudelleen sisälle. Tuntui tosi pahalta, mutta pakkohan se on - muuten Mana voi ottaa tavaksi komentaa Muumia miten sattuu. Sen jälkeen kyllä tein Manan kanssa kaikkea kivaa, jotten ole vain "se tyhmä tyyppi, joka aina kieltää kaiken". Huolehdimme myös siitä, että Mana saa aina ensimmäisenä ruoan ja että se pääsee ovista aina ensimmäisenä. Molempia kyllä rapsuttelemme aika tasapuolisesti - Muumi ainakin rakastaa hellyyttä ja läheisyyttä.