On ollut kirjoittamisessa pieni tauko, koska mulla ei ole ollut energiaa kuin käydä töissä, koirien kanssa lenkillä ja vähän jumppaamassa. Syytän pirun kellojensiirtoa - voisiko enää olla järjettömämpää puuhaa? Lenkkeily aamukuudelta on ehkä varhaista, mutta jonkun tyypin päähänpiston ansiosta aamukuusi on nyt aamuviisi! Pärräsin miehelle mun superväsymyksestä ja vielä samana iltana satuin lukemaan lehtijutun, jossa mainittiin myös lumettoman (ja siksi lähes kokonaan valottoman) talven aiheuttavan tämmöistä. Mä kun voisin oikeasti mennä nukkumaan vaikka iltayhdeksältä ja nukkua jonnekin lounasaikaan.

Meidän piha on aika kaaos. Se pihaukko on touhunnut siellä apulaisensa kanssa muutaman päivän ja kaivanut (toivottavasti vasta) alustavan ojan sekä tuonut multaa. Aidat nypittiin Isännän kanssa pois alkuviikosta. En uskalla pitää koiria vapaana, kun vahtivat niin perusteellisesti pihaa, jotenka hoidetaan kaikki ulkoilut remmissä. Kyllä olen kummasti alkanut arvostaa sitä rumaakin aitaa.. ;) Haaveilen vinyyliaidasta, mutta se maksaa 70 €/metri ja 2 000-neliöisessä pihassahan noita metrejä riittää. Hommataan se ehkä sitten lottovoiton jälkeen. En saa pihaukkoa kiinni, jotta se kertoisi vähän heidän suunnitelmistaan ja aikatauluistaan. Muttei onneksi olla vielä maksettu yhtään mitään - muuten saattaisinkin huolestua hiljaiselosta. Lisäksi pihalla on kaksi heidän työkonettaan, joten toivottavasti työ jatkuu taas ensi viikolla.

Mana ja Muumi voivat mainiosti, mitä nyt molemmilla on tänään mahat kuralla. Juostaan Isännän kanssa vuorotellen pihalla niiden kanssa, kiirusta pitää. Tänään klo 11.00 olin ollut jo viitisen kertaa ulkona tyttöjen kanssa, muttei sekään ollut tarpeeksi, sillä Muumi yritti vääntää löysää vintinrappusillekin. Aika säätöä. Toivottavasti mahat rauhoittuvat illan aikana, että pärjäävät huomenna meidän ollessa töissä.

Alla vielä kuvia, tosin tällä kertaa ei koirista. Sain isältä lainaksi objektiivin, jolla saa napsittua kivoja lähikuvia.

1440461.jpg
Mun paras kaveri iltaisin ;)

1440464.jpg
Vanhemmilta saamani lahja :)

1440466.jpg
Joku orkidean osa.

1440469.jpg
Teepannu, joka kaipaa kipeästi pesua.