Teidän kaikkien kehotusten ja käsittämättömän tuhon takia marssin tänään ostoksille. Löysin tarpeeksi ison häkin, jonka sitten ostin. Pakkohan se kai on, sillä Muumin tuhoaminen on aivan hullua. Tänään se oli mm. vetänyt sähköjohdon seinästä niin, että pistorasiasta irtosi kansi, silpunnut lampun, taivuttanut meidän peiliovet, tuhonnut ovia lisää... Lisäksi sisälle oli jälleen ulostettu. HuhHuh.

Häkki on iso ja ihan pitävän oloinen. Tehostin sitä vielä hakemalla Honkkarista metallisia renkaita, joilla sitten tein häkistä entistä tukevamman. Pelkään silti, että Muumi onnistuu murtautumaan sieltä ulos ja sitten tuho vasta valtavaa onkin, sillä sijoitamme häkin ruokailuhuoneeseen.

Minä NIIN toivon, että se pysyy tuolla häkissä. En enää jaksa tätä touhua muuten :(

934893.jpg
Tässäpä teille kuvia tämän päiväisestä. Pistorasia silputtu, sähköjohto silputtu, kenkien kuivaaja silputtu, lamppu silputtu, jakorasia silputtu, oven palasia ensin järsitty ovesta ja sitten vielä silputtu... Nahka- ja muoviluu makaavat koskemattomina keskellä lattiaa.

934937.jpg
Ja tässä liukuovemme, joka oli aiemmin suora sekä huivini, jota ei - ihme kyllä - ollut kuin siirretty laatikosta lattialle.