1603863.jpg

1603864.jpg

1603865.jpg

1603866.jpg

1603867.jpg

Nyt on mennyt tosi hienosti, töidenkin jälkeen olen päässyt kotiin ilman, että nuo olisivat ottaneet yhteen. Ja nyt viikonloppuna ollaan hengailtu paljon pihalla, tytöt ovat loikoilleet uudessa ei niin hienossa tarhassaan (josta ne halutessaan pääsisivät yli ja ali - mahdollisesti myös läpi). Mutta tuo nyt on lähinnä nimellinen tarha, en niitä sinne tiukasti valvomatta tietystikään jätä.

Eilen ja tänään neidit ovat saaneet nuuskuttaa ruohon seasta kissanruokaa, ruokanappuloita ja juustoa. Näytti olevan kivaa, ainakin häntien heilumisesta päätellen ;)

Isäntä on ollut nyt viikon Jenkeissä työmatkalla ja mä olen ollut tyttöjen YH. Kaikki lenkit ollaan tehty yhdessä ja nekin ovat sujuneet hämmästyttävän hyvin. Tai Muumi siis pyrkii kyllä edistämään vähän, mutta muistaa kyllä aina kun muistuttaa, että vain nätisti kävelemällä päästään eteenpäin. Toisiin koiriinkin ollaan saatu yhdessä vähän siedätyshoitoa ja on mennyt tosi nätisti. Eilen ja tänään nähtiin koira aika kaukaa lenkillä, mutta onnistuin välttämään möykkäämisen. Tungin nimittäin herkkunappuloita missien kitoihin ja tällä kertaa ne kiinnostivat enemmän kuin oma lajitoveri. Jee. :)

Nyt lopetan ja alan päivystää, koska Isäntä kurvaa pihaan. <3