Jippii, nyt on kiva fiilis. Eilinen sohvalla löhöily teki tehtävänsä ja nyt on vain vähän flunssainen olo, jee :) Aamulla päätin vielä lisäksi lenkittää tytöt yhdessä, jotta saavat siihenkin sitten treeniä. Ja meni kyllä kivasti, eli edistystä on tapahtunut. Jatkossakin aion aina välillä viedä ne samaan aikaan ulkoilemaan hihnassa, mutta useimmiten kuitenkin erikseen. Mutta kivaa vaihtelua oli kyllä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

En kyllä haluaisi agilityä lopettaa yhteen vastoinkäymiseen, sillä aiemmin meillä on mennyt tosi kivasti. Tai alku on aina hankalaa, mutta kun alamme esteitä suorittamaan, sujuu yhteistyö kivasti. Nyt vaan pelkään, että kun on saanut jotain päähänsä, voi olla vähän vaikeampaa. Mana pursuaa tosiaan räjähtävää energiaa, jota mielelläni purkaisin juuri agilityyn. Toinen vaihtoehto olisi jokin nenätyöskentelyharrastus. Väsytän tyttöä nimittäin säännöllisesti etsittämällä sillä mitä milloinkin (herkkuja, ihmisiä, leluja). Siitäkin se tykkää. Noh, täytyy katsoa, uskaltaudunko vielä agilityyn.

 

Olen myös tositosi iloinen siitä, että tänään on PERJANTAI. Sehän tarkoittaa sitä, että saa huomenna ja ylihuomenna nukkua pidempään sekä ehtii olemaan koirienkin kanssa huomattavasti enemmän. Perjantai ja lauantai ovat viikon mukavimpia päiviä <3