Käytiin eilen Isännän kanssa treffeillä, eli ensin herkuttelemassa pihveillä ja sen jälkeen leffassa katsomassa I Am Legend. Oli kyllä tosi hyvä leffa, joskin sinne sekaan väkisin ujutettu ”sanoma” nyppi aavistuksen. Parasta antia siinä oli hylätty kaupunki sekä valtaisan upea saksanpaimenkoira, joka oikeastaan oli yksi syy mennä katsomaan leffa. Suosittelen lämpimästi!

Ilta meinasi tosin päättyä ikävästi, kun vastaan tuli joku selvästi aineissa oleva aggressiivinen mies. Se nosti jo nyrkit hyökkäysasentoon, mutta päästiin karkuun. Kyllä mä siinä jotain huusinkin. Pelästyin kyllä ihan hirveästi ja tärisinkin pitkään sen tapahtuman jälkeen. Kaikkia piripäitä sitä tuolla liikkuukin jo ennen iltayhdeksää, huh. Keskittyisivät edes toisiinsa täysin ulkopuolisten uhkailemisen sijaan.

 

Meidän mussut olivat pärjänneet eilisen illankin kiltisti, vaikka takana olikin tiivistä yhdessäoloa joulun ajan. Aika meni tosi nopeasti ja tytöt saivat kunnolla treeniä, sillä meillä vierähtikin kaupungilla yhteensä viitisen tuntia! Nyt ne ovat kotona taas kahdestaan, kun ollaan töissä.