On se kyllä ihanaa, että on viikonloppu. Töissä on ollut TOSI kiire ja iltaisin olen lähinnä ollut kuin joku tylsä rätti. Lojunut vaan sohvalla ja joinain iltoina käynyt jumppaamassa. Tai olen kyllä koirille vähän keksinyt kaikenlaisia virikkeitä, toissapäivänä laitoin ne etsimään sisälle piilottamiani veriplättyjä ja eilen harjoitin paikallaoloa.

Mana on ollut nyt muuten taas paremmalla päällä. Näyttää oikein nauttivan Muumista :) Se nuolee toisen naamaa monta kertaa päivässä ja hakeutuu nukkumaan jääkarhumme kylkeen. Muumi ei oikein siitä naaman lipomisesta välitä, mutta antaa silti toisen osoittaa hellyyttä.

Eikä ole mitään pahojakaan tehty nyt pitkään aikaan – ei ole tarvinnut siivota rikottuja tavaroita eikä tarpeita sisältä. Jes!

Tarpeeksi pitkää liinaa en löytänyt Mustista&Mirristä, siellä oli vain jotain 5-metrisiä. Terrieri.netin nettikaupassa tarpeeksi pitkiä liinoja olisi, mutta jotenkin hommaisin sellaisen mieluiten suoraan kaupasta ilman odottelua. Täytyypä katsoa, jospa ehtisin piipahtaa jonnekin toiseen eläintarvikekauppaan lähipäivinä. Toiselta koiraihmiseltä sainkin jo vinkin, että Karvakorvista löytyisi – harmi vaan, ettei se ole mitenkään mun reitin varrella.

Ainiin, Mana möykkäsi tänään lenkillä! :( Ei pahasti, mutta päästi kuitenkin muutaman haukahduksen ajotien toisella puolella kulkevalle koiralle. Se oli luultavasti se sama musta pystykorva, jonka ohi Mana ei ole päässyt onnistuneesti vielä kertaakaan. En tiedä, mikä ihme sitä just siinä koirassa nyppii.

Huomenna menen kekkeröimään mun ex-työkavereiden kanssa. Ensin käydään vähän herkuttelemassa ja sitten varmaankin laitetaan jalalla koreaksi ja peput pyörimään ;)