Nyt on taas parempi fiilis, sillä eilen kotona ei ollut täyskaaos odottamassa. Tai eteisessä oli oksennusta ja liukuovellisesta vaatesyvennyksestä oli kiskottu vaatteita ulos. Muuten niitä ei oltu tuhottu, mutta Siipan housuista oli järsitty vetoketju. Makkariin Muumi oli yrittänyt kovasti, mutta onneksi lukko oli pitänyt. Myös muut huoneet olivat säästyneet sekasorrolta. Eli ongelma on vahva, mutta näemmä ihan joka iltapäivää ei tarvitse aloittaa hermostumalla. Toivon, että muistamme jatkossakin laittaa talomme kaikki ovet lukkoon (siis IHAN jokaisen) ja että lukot pitävät. Sillä tavalla meidän yhteiselomme on mukavaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen oli mun vuoro lenkittää Mana. Se kokeili taas, saisiko vetää ja vahti vastaantulevia (vaikkei heistä kenelläkään ollut koiriakaan mukana). Vetää en antanut ja vahtimiseen yritin puuttua tokoilemalla lenkin ohessa. Se auttoikin ja sain tytön kiinnostumaan minusta. Energiaa Manalla on vaikka kuinka ja vielä en ole saanut vastausta agilityjärjestöltämme, missä ryhmässä voisimme jälleen aloittaa treenaamisen. Me käytiin treenaamassa viimeksi keväällä ennen kuin Mana astutettiin ja nyt haluaisin kovasti aloittaa uudestaan.

 

Illalla aloitin Muumin kanssa maahanmeno- ja paikallaoloharjoitukset. Istumistakin treenataan – oikeastaan Siippa on treenannut sitä Muumin kanssa mukavan aktiivisestikin. Muumi istuu kyllä hienosti, muttei vielä ymmärrä, ettei siitä saa nousta omia aikojaan. Lisäksi meillä on vielä parannettavaa kontaktissa, mutta eiköhän tämä tästä. Sain Muumin kyllä eilen innostumaan ihan hirveästi kehumalla sitä kun treeni sujui ja se näytti niin valtaisan onnelliselta.

 

Tänään aamulla oman aamiaiseni jälkeen annoin Manalle ja Muumille siankorvat, sillä siinä eilisessä oksennuksessa oli sitä vaahtoa mukana. Ilmeisesti jommankumman maha on ollut siis liian tyhjä. Hyvin ne söivät omansa sulassa sovussa, ilman murinoita ja varasteluyrityksiä.

 

Tänään tähän risukasaan paistaa siis aurinko. Toivotaan, että sama meininki jatkuu iltapäivällä.