Pikkuruista kiusantekoa edelleen. Toissapäivänä oli Pepsi Maxien pahvi kiskottu irti ja silputtu, eilen puolestaan olohuoneen pöydältä oli viety teippiteline, joka oli sen jälkeen nakerreltu pienenpieniksi paloiksi. Toinen luu oli sentään kelvannut, mutta toinen ei. Lisäksi sisälle oli oksennettu – olisikos kenties mennyt muovinpaloja mahaan, tiedä siitä sitten. Kovasti yritän huolehtia siitä, ettei tavaraa olisi koirien saatavilla, mutta tosi vaikeaa on joka ikinen asia siirtää pois (etenkin kun Muumi ylettyy vaikka kuinka korkealle).

Eilen tunsin kyllä olevani tosi huono koiraomistaja. Mulla on nimittäin TAAS flunssa ja olin ihan sohvan oma kun pääsin töistä. Ja heti kun nousin, huippasi. Aikani tuskasteltuani muistin Duactit ja Nasolinit, jonka jälkeen fiilis parantui reippaasti. Töissä yritän käydä ihan normaalisti, mutta veikkaanpa, että tämäkin ilta sujuu peiton alla lämmintä juoden. Tämä kyllä todistaa, että terveelliset elämäntavat ovat melkein täyttä kukkua! Mä kun olen liikkunut ahkerasti, syönyt kilokaupalla vihanneksia ja hedelmiä sekä lisäksi vetänyt vielä monivitamiinitabuja. Mut ei. Räkätaudissa olen jälleen – edellisen kerran flunssailin marraskuussa. Uu jea.

Koirat ovat olleet kyllä noita pieniä vikatikkejä lukuun ottamatta oikein nätisti. Eilen lenkitin tytöt yhdessä. Alun venkoilun, vetämisen ja temppuilun jälkeen alkoi taas sujua ihan kivasti (mitä nyt Muumi yritti edistää aika paljon). Me päästiin jopa sauvakävelijän ohi, kun ekoilla yhteislenkeillä kaikki ulkona liikkuva oli superkiinnostavaa. Ja tänään lenkillä Manan kanssa ohitimme koiran todella kapealla pyörätiellä ilman räyhää ja vetoa. Se jaksaa vieläkin ihastuttaa ja ihmetyttää.

Nyt menossa on päivän ensimmäinen Finrex-juoma. Toisen taidan ottaa ihan just. Vielä kun saisi jotain aivoliukastetta, kun ne tuntuvat olevan ihan tukossa. :P