Rappusurakka etenee kovaa vauhtia ja hyvällä tuurilla saamme ne valmiiksi ennen lauantaita. Ja sitä kovasti toivon, sillä sulhon perhe yöpyy meillä häiden jälkeen ja remontin keskellä olisi ehkä vähän huono oleskella (etenkin kun mukana on pieni lapsi). Sulho ja mä lähdetään sen sijaan viettämään hääyötä ihan toisaalle – ensimmäisen aamun avioparina aloitamme saunomalla ja uimalla. Ihanaa <3

Eilen kävimme ostamassa juomia kekkereihin, vielä on edessä ainakin kuohuviinin osto. Lisäksi mun pitää saada meidän vihkijä, juhlapaikan vastaava ja hääyön viettopaikan vastaava kiinni. Olen jo tehnyt melkein kaiken tarvittavan, mutta vielä näin viime metreilläkin hommaa kyllä riittää.

Mun sisko tulee meille huomenna ja viipyy varmaankin häihin asti. Hän joutuu kyllä valitettavasti tämän remonttirumban keskelle, mutta eiköhän me silti pärjätä.

Kuinkakohan viisasta oli alkaa laittaa kämppää kuntoon juuri häiden alla?
PS. Manasta en ole kuullut pihaustakaan. Ei tässä silti onneksi ole enää niin hirveän kauan siihen, että saan tytön takaisin (=toiveajattelua, itseni huijaamista?).