1526324.jpg
Mana oli NIIN taitava tänään lenkillä, että sain olla ihan ylpeä :) Tokoiltiin ja temppuiltiin, päästiin jopa pallon ohi sekoamatta. Ihanainen tyttö. Pöksyjäkin pitää hienosti jalassa, vaikka ovatkin neidin mielestä "ihan tyhmät". Ainoa miinus on kiukutteleminen Muumille, johon nyt sitten purkaa ilmeisesti kipeää mahaansa ja juoksujen aiheuttamaa kurjaa oloaan. Nyt on kerran päivässä pitänyt vähän pärrätä muutaman päivän ajan, katsotaan, josko homma rauhottuisi ensi viikolla. Onneksi Muumi ei tunnu olevan moksiskaan - tai siis kyllähän se jännittää ja alistuu Manalle heti, muttei tilanteen mentyä ohi ole ollenkaan huonona. Taitaa tajuta, että tuo toinen nyt vaan on vähän tuommoinen.

Nyt missit nukkuvat. Ne ovat viettäneet meidän kanssa koko päivän pihalla (mä ja Isäntä tehtiin pihahommia, neidit hoitivat vahtikoirien virkaa). Mana pääsi vähän kastumaankin nurmikonsiemeniä kastellessa, ehehhe.

Tulispas sadetta. Mä oon kyllä niin pessimisti, että epäilen suuresti, kasvaako tuolla pihalla enää koskaan mitkään muut kuin voikukat. Alla tilanne tänään.

1526359.jpg

1526360.jpg
Saatiin muuten vastaus, miksi pihaukot olivat jättäneet osan työstä tekemättä. Oli kuulemma loppunut multa kesken ja "eikä tuossa olisi nurmikko muutenkaan kasvanut". No just. Ja oja on heidän mukaansa vinossa siksi, että pyydettiin tekemään se niin. On se jännää. Nukutaan Isännän kanssa yön yli ja pohdiskellaan, miten sen nyt heille lempeästi sanoisi, ettei tämmöinen peli vetele.