Terveisiä Itävallasta, jossa piipahdin virkistäytymislomalla työkavereiden kera! Loistoa oli, vaikka reissu olikin aika rankka – sunnuntaina aamulla lähdettiin ja kotiin tultiin eilen aamuyöllä. Tänään skarppina töissä, vaikka mieli olisikin tehnyt vain maata sängyn pohjalla tämä päivä. Parasta matkalla oli se, että pääsin laskettelemaan Alpeille. Edellisestä kerrasta on kymmenisen vuotta, joten vähän puntit tutisi ekan laskun aikana. Sen jälkeen alkoi kuitenkin sujua ja olin melkein pro-laskija. ;)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Isäntää ja koiria oli kyllä ikävä, vaikken reissussa ollutkaan kuin jokusen päivän. Kuulemma tytöt olivat päivystäneet ulko-oven takana aika paljon, joten ehkä nekin kaipasivat meikäläistä. Nätisti olivat olleet edelleen, joten tuhoamaton kausi jatkuu onneksi. Suloisinta oli ehkä Mana mun tultua kotiin – se meni kiltisti istumaan omalle patjalleen ja odotti nöyrästi, että huomioin sen. Ylväät pystyt korvat menivät tiukasti päätä viistäen ja suklaasilmät tapittivat suoraan kohti :) Muumi puolestaan sähläsi siinä ympärillä häntä vispaten – hyvä, ettei syliin sentään hypännyt.

 

Illalla ajattelin touhuta pikkuisten kanssa jälleen etsintäleikin muodossa, kun ne siitä niin kovasti tykkäävät. Täytyykin kotimatkalla kipaista ruokakaupan kautta hakemassa jotain ekstraherkkuja <3