Kirjoittelen tätä nyt ruokiksella, josta leijonanosan vietin kotona. Unohdin nimittäin aamukiireissä ruokkia tytöt ja piti rientää kotiin. Valitettavasti siellä ei kaikki ollut tänään yhtä kivasti kuin eilen, sillä Muumi oli vähän tehnyt pahojaan. Olohuoneen pöydältä ja hyllyltä oli kiskottu tavaraa alas, lisäksi yksi lattialamppu oli kaadettu. Videolla näkyy, että Muumi on kaiken sen takana. Se ei ole mitenkään hätääntynyt pahoja tehdessään, vaan oikeastaan tosi rauhallinen ja järjestelmällinen. Ennen kiusantekoa Muumi makaa ja Mana yrittää pitkään saada sitä leikkimään kanssaan. Koska Muumi ei innostu ja Mana ei lopeta, nousee Muumi istumaan ja alkaa kiskoa tavaraa lattialle.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Siivosin tavarat pois lattioilta, päästin tytöt pihalle ja ruokin ne. Toivon, että tämä takapakki johtui siitä, että tytöt eivät osanneet rauhoittua nälän takia ja keksivät sitten muuta tekemistä – Mana Muumin kiusaamista, Muumi kämpän sisustamista. Toivon myös, ettei tämänpäiväinen opettanut Muumille, että minä tulen aiemmin kotiin kun se vähän tekee pahojaan.

 

Eipä silti, ei mulla nyt ole kovinkaan huonot fiilikset. Mitään ei oltu kuitenkaan tuhottu ja nuo kaikki Muumin alas repimät tavarat voimme kyllä ottaa poiskin. Täytyy vaan yrittää riisua koti ihan kaikesta ylimääräisestä ja nostaa loput korkealle niiden ulottumattomille. Niin kauan pärjäämme, kunhan Muumi ei ala taas tuhota paikkoja.

 

Koirat ruokittuani puin takin päälle ja lähdin takaisin töihin.

 

Nyt vaan jännittää aavistuksen verran enemmän mennä iltapäivällä kotiin, kun en yhtään tiedä, onko sisustaminen jatkunut vai kaikki tällä kertaa OK.

 

Nyt koko Suomen kansa – peukut pystyyn.