Ennen eilistä koirakoulua annoin tyttöjen leikkiä ulkona puolisentoista tuntia, jonka jälkeen tokoilin Manan kanssa koirapuistossa puoli tuntia. Vasta sen jälkeen menimme koirakouluun ja se sujui kyllä tosi hienosti. Mana sai vain pari lyhyttä räyhäkohtausta, jotka sain aika helposti keskeytettyä. Se osasi taas ihan kaikki mitä pitikin ja yksi kurssilainen alkoi jopa kysellä multa vinkkejä sivulletulon opettamiseksi. Oli kuulemma itsekin yrittänyt, muttei ole koskaan onnistunut saamaan koiraansa ihan kylkeen kiinni. Sen Mana kyllä osaa, joten neuvoin mielelläni. :)

Illalla tyttö ei sen sijaan käyttäytynyt ihan yhtä nätisti. Se nimittäin ärhenteli taas Muumille ilman, että Muumi oli mitenkään syyllinen asiaan. Mana reagoi imuriin, joka tekee sen olon ilmeisen epämiellyttäväksi. Se päätti sitten kiukutella Muumille. Ei onneksi mitenkään isosti, mutta menin kyllä heti väliin ja otin Manan puhutteluun. Se edellinenkin rälläköinti tapahtui samanlaisessa tilanteessa. Pitää siis jatkossakin vahtia tyttöjä imuroitaessa ja olla valmiina puuttumaan heti. Onneksi Muumi ei juuri tunnu stressaavan ”pikkusiskonsa” mielenilmauksia ja niiden välit ovat muuten tosi läheiset, ne jopa leikkivät joka päivä ja nukkuvat lähellä toisiaan.

Mulla on taas kamera täynnä kuvia (tosin tällä kertaa enemmistö on muita kuin koirakuvia). Siirrän koirien kuvia tänne joku ilta, jos maltan olla koneella Manan ja Muumin rapsuttelulta. <3