En tiedä, mitä meidän paukkuaroille koirille on tapahtunut, mutta hyvä niin! Nimittäin kumpikin hurtista otti uudenvuoden paukut harvinaisen lungisti. Ei nyt ehkä ihan yhtä rennosti makoillen kuin kuvissa alla, mutta jotain sen kaltaista kuitenkin.

Aattona olimme koko pesue ystäviemme luona Turun keskustassa. Mana katseli välillä ikkunasta paukkuja, Muumi ei ollut niistä yhtään kiinnostunut. Kotiin kyllä suuntasimme jo alkuillasta Ässän nukkumaanmenoaikaan, eli ihan järjetöntä paukkushowta ei tarvinnut kokea. Vuoden vaihtuessa Mana möykkäsi ainoastaan kerran raketeille: taisi kuulostaa kiinni paukahtaneelta auton ovelta. Muuten muruset lähinnä vain makoilivat tuttuun tapaansa. Hämmentävää, mutta hyvällä tavalla. Eipä siitä niin kauaa ole, kun Muumi sai ihan hillittömän ahdistuskohtauksen raketeista ja ajattelin, että meidän on jatkossa paettava vaihtuvaa vuotta jonnekin erämökkiin.

Kiitos Osmolle ja Leenalle kommentista! On siitä Tessan huonokuuloisuudesta siis jotain hyötyäkin, kun ei liiemmin raketeista piitannut. :)