Tämä viikko on ollut vuoden paras tähän asti: oltiin nimittäin lomalla. Vuokrasin meille mökin Himokselta ihan Länsi-Himoksen rinteiden läheltä ja suunnattiin sinne tiistaina. Etukäteen jännitti ihan törkeästi, kuinka tytöt pärjäävät kahdestaan mun ja Isännän lasketellessa. Ilokseni voin kertoa, että neidit viihtyivät oikein mainiosti eikä mökkiin tullut naarmun naarmua meidän ollessa siellä! Mä ehdin jo etukäteen tutkia vakuutuksia ja miettiä, korvaavatko ne koiran tekemät tuhot vuokramökissä. Aika neuroottista, vai mitäpä sanotte? :)

Tosi mukavaa oli tiistaista perjantaihin, jona aikana tuli lasketeltua, saunottua ja lenkkeiltyä oikein olan takaa. Muumi viihtyi vieraissakin oloissa ihan ilmiömäisesti, ei ilmennyt merkkiäkään eroahdistuksesta. Manalle ongelmia tuotti lähinnä naapurimökistä kuuluvat äänet, joihin se erityisesti ekoina päivinä reagoi jonkin verran. Onneksi tottui niihin lopulta eikä meidän tarvinnut olla jatkuvasti kieltämässä.

 

Mana menomatkalla. Läähätti koko 3,5 h, takaisin tullessa ei stressannut enää vaan veteli hirsiä jalkatilassa.

 

Mun sukset vasemmalla, Isännän oikealla. Hiihtohissi oli ihan mun suosikki. Tosin joku pikkuipana oli ehkä tippunut sellaisesta (?!!) samana päivänä. Tai sit tulkitsin tilanteen väärin.

 

Aurinko paistoi ja meillä oli mukavaa. Välillä tosin upottiin hankeen ihan kunnolla, pitäisi vissiin liikkua neljällä raajalla kuten hurtat.

 

Ulkoilun jälkeen piti tietty saunoa <3