Sunnuntaina oli kivaa :) Lenkki Manan kanssa meni todella hyvin: ohitimme jopa yhden murisevan ja räyhäävän koiran. Mana kyllä veti ja nosti karvat pystyyn, mutta oli ihan hiljaa eikä yrittänyt päästä toisen koiran luokse (lähinnä yritti vetää kovempaa ohi). Olin niin ylpeä <3 Kerrankin minun koirani on se, joka käyttäytyi paremmin. ;)

Siippa oli Muumin kanssa lenkillä ja vastaan tuli kymmenisen koiraa, huh! Muumi ei myöskään haukkunut, mutta kyllä sekin toisiin koiriin reagoi. Lähinnä alkaa kävellä eri tavalla, nostaa hieman karvoja pystyyn ja jää ohituksen jälkeen mielellämään tuijottamaan perään. Pitää siis ehkäpä tehdä Muuminkin kanssa ohitusharjoituksia, vaikkei sillä mitään kunnon ohitusongelmaa ole.

Treenasin jälleen eilen hetken Muumin kanssa maahanmenoa ja Manan kanssa peukun tunnistamisesta, sujui ihan kivasti. Lisäksi tokoilin Manan kanssa tosi paljon lenkillä ja kotiinpaluun jälkeen piilotin pihalle vielä herkkunappuloita sen etsittäväksi. Sitten se nukkuikin tyytyväisenä koko illan ja yön.

Nyt tytöt ovat jälleen yksinään iltapäiväneljään asti. Kävin vielä ennen kotoa poistumista kaikki ovet läpi ja lukossa olivat. Voi kunpa lukot pitäisivät ja tänäänkin olisi mukava tulla kotiin.