Kasvattaja mailasi, että Manan pennuilla on jo pirullisen terävät piikkihampaat ja että ne saivat eilen ensimmäistä kertaa puuromaista ruokaa. Mana voi kuulemma hyvin, mutta on ilmeisesti aika vilkas. Se varmasti joutuukin heti meille tultuaan taas käytöskouluun. Mutta pääasia, että saan tytön kotiin. :) Kasvattaja myös arveli, että osa pennuista on pitkäkarvaisia - tosin eihän sitä vielä varmaksi voi sanoa. Manasta se kyllä näkyi aika aikaisessa vaiheessa ja sen turkista tulikin lopulta aivan jumalattoman hieno <3

Tänään mun sisko tulee meille asustelemaan häihin asti ja hän lupasi tulla auttamaan ainakin perjantaina juhlapaikan koristeluissa. Nyt mun pitäisi vielä saada vihkijämme kiinni, joka pitää meitä jännityksessä - hän kun ei vastaa puhelimeen. Saapi nähdä, tuleeko niistä kesäbileet häiden sijaan. No ei kai, mutta kyllähän se vähän pelottaa. Yritän saada hänet tänään kiinni.

Illalla käyn vielä kuntoilemassa, loppuviikosta en sitten enää ehdikään :/ Huomenna käydään ostamassa kuohuviinit, torstaina mä piipahdan manikyyrissä ja perjantai-ilta sujuukin sitten rivakasti juhlapaikkaa koristellessa.

Ja lauantaina on vuosisadan bileet.

Ainakin niin toivon ;)