Nyt alkoi hilloviikot, maalausviikot, väripäivät... Muumin juoksut siis! Tyttö pelotteli meidät jo eilen lenkillä, kun hankeen jäi keltaisen nesteen lisäksi myös punaista. Mutta tänään alkoi tiputella jo enempi, joten se johtui siis juoksuista. Nyt on missillä mustat pöksyt jalassa. Huomenna käydään vähän villitsemässä uroksia kaupungissa, kun Muumi pääsee kolmevuotisrokotuksille. Ajattelin samalla viedä eläinlääkärille näytteen Muumin virtsasta, niin saa rajattua virtsatieinfektionkin sitten pois. Kun Muumi tekee lenkilläkin noin viidet pissat, Mana vaan yhdet.

Manamus Maximuksesta tuli tänään saksalainen itkukoira saksanpaimenkoiran sijaan. Mä ja Isäntä nimittäin maalattiin eteistä ja aulaa, joten koirat joutuivat siksi ajaksi olohuoneen ja keittiön puolelle. Siellä Mana tuijotti meitä merkitsevästi ja piippasi minkä kerkesi. Saksalainen itkukoiramme kuulosti paikoitellen linnulta ja hiireltäkin - niin lahjakas se on noissa piippausäänissään. Ja Muumi vahtasi vähän sivummalta arvokkaan epäuskoisena, ihan hiljaa, kuten luonteeseen kuuluu.

Mulla on vielä huominen lomaa, sitten alkaa taas arki. Ihanaa on ollut tauko rutiineista ja olen voinut unohtaa kellonkin jonnekin laatikon pohjalle. Olisi kiva, jos vaikka joka kuukausi olisi viikko lomaa + viikonloput ;)

Jeps. Meitsi tästä lähtee nyt etsimään uusia katkaisijoita ja pistorasioita K-Raudasta ja Byggmaxista. Sen jälkeen käyn vähän jumppaamassa ja saunomassa ystävän kanssa. Ei hullummat jatkosuunnitelmat tälle illalle. Saa Isäntäkin vähän omaa rauhaa uuden konsolipelinsä kanssa (siinä ammutaan jotain örkkejä laseraseilla). Tulee mieleen vähän ne Transformers-ukot, kun näyttää tuossakin jotain vastaavia seikkailevan. :P