Niin moni on ehdottanut mulle häkkiä tämän ongelman ratkaisemiseen, mutta mua se vaihtoehto jotenkin ahdistaa. Toki siten saisin tuhoamisen loppumaan, mutta kyllähän Muumi olisi edelleen ahdistunut. Ja koko työpäiväksi en halua tyttöä kyllä sulkea niin pieneen tilaan - eri asia olisi, jos olisin vain pari tuntia poissa. Ajattelin kyllä tänään poiketa Mustissa ja Mirrissa kyselemässä, millainen on heidän isoin häkkinsä. Muumin voisi laittaa sinne ainakin silloin, kun se jää Manan lenkityksen ajaksi yksin (koska silloin tuho on aina pahin). Sitten aion myös pohtia sitä, josko saisimme tytöt suljettua vain yhteen huoneeseen, niin ei sitten tuhoutuisi koko kämppä.

Katselin vähän eläinsuojeluasetuksia ja -lakeja. Niiden mukaan 30-kiloisella koiralla, jota pidetään häkissä jatkuvasti, pitäisi häkin koon olla 3,5-neliöinen - ihan valtava siis (tavallisessa parisängyssä on noin 3,2-neliötä). Mun mielestä 8 h päivässä on jokseenkin jatkuvasti, joten tuntuisi mahdottomalta sulkea tyttö johonkin pienempään häkkiin.

Tänään jätin Manalle ja Muumille leluja sekä luita. Toivottavasti ovat pärjänneet tappelematta (kuten ovat meidän ollessa kotona) ja toivottavasti edes osa tuhoamisvimmasta on purettu niihin (?).

Mä niin pelkään avata sitä ulko-ovea, kun yleensä jo sieltä asti näkee, että paljon on saatu tänäänkin aikaan.