Kuten jo tiedättekin, Muumi pääsi eilen hammaslääkäriin. Se oli hirmu reipas kyllä, vaikka vähän eläinlääkäriä aristelikin. Se yritti sinnitellä hereillä yllättävän kauan rauhoituspiikin jälkeen, mutta simahti lopulta ja lekuri pääsi hommiin. Hammas oli kuulemma todella hyvä ottaa pois, sillä siinä oli jo juurikanava esillä ja se olisi voinut alkaa vaivaamaan pahastikin. Nyt pitää vielä pari päivää ruokkia Muumia suht pehmeällä ruoalla (=turvotetuilla nappuloilla yms) ja muutenkin vähän katsoa, etteivät ne leiki Manan kanssa turhan rajusti.

Eläinlääkäri teki myös yleistarkastuksen ja Muumi oli kaikinpuolin OK. Tai vähän liian hoikka, pitää kuulemma lihottaa 1-2 kg. Lekuri kehui tyttöä myös harvinaisen rohkeaksi valkoiseksipaimenkoiraksi :)

Mana oli ihan ihmeissään, kun joutui jäämään yksin Muumin päästessä jonnekin. Mutta jos olisi tiennyt minne, olisi se varmaan ollut ihan tyytyväinen ;) Illalla jouduin kieltämään Manaa, kun se oli jatkuvasti haastamassa unenpöpperöistä Muumia leikkiin. Ei se myöskään oikein tuntunut ymmärtävän, miksei eilen ruokaa saanutkaan heti vaan piti jostain syystä antaa ruoan seistä pöydällä. Ennen ruokailua Siippa vei Manan piiiiitkälle juoksulenkille, joten se vähän rauhoitti leikinkutsuyrityksiä.