Hurraa! Saatiin Isännän kanssa perjantaina laitettua porttiin laudat. Muotoilu on vielä vähän kesken, mutta siis koiria voi pitää nyt pihalla ilman stressiä ohikulkijoista. Jee :) Neidit ovat nauttineet silminnähden, kun ovat saaneet juosta kaikkialla pihalla. Ne ovat leikkineetkin nyt niiiiiiin paljon. Jään sitä aina ihan lumoutuneena katselemaan, ovat ne vaan niin somia yhdessä.

Viikonloppuna meillä kävi kylässä Isännän sisko perheineen. Heidän 1,5-vuotias tyttö jännitti koiria aika tavalla. Asiaa ei tietty helpottanut se, että Mana on liikkeissään aika vikkelä (esim. jos joku avaa oven, juoksee salamana eteiseen katsomaan). Onneksi koirat käyttäytyivät kuitenkin tosi hienosti ja lapsikin alkoi tottua niihin. Muumi oli aika välinpitämätön, mutta Mana oli vähän ihmeissään ja siksi häntä vispaten aina seuraamassa tytön touhuja. Kertaakaan eivät koirat tehneet mitään sellaista, mihin olisin joutunut puuttumaan. Oon niistä aika ylpeä, silleen hyvällä tavalla tietty.

Kiitoksia myös teille, jotka vinkkasitte Furminatorista. Suolainen hinta sillä oli (50 € alennuskortilla, se isoin koko), mut kyllä se pirulainen toimii. Tai siis Muumista en kauheasti saanut karvaa lähtemään, mut Manasta kyllä. Ihan kuin harmaan lampaan olisin kerinyt, siltä meidän nurtsi ainakin sen jälkeen näytti. Myyjä oli tosin aika nuiva, ei tainnut olla mikään Furminator-ystävä, mut ostin silti. Teki mieli sanoa sille, että "hei, jos mä oon valmis maksamaan 50 e jostain HARJASTA, niin pientä hymyä kiitos". Mutta osasin sitten käyttäytyä kuitenkin. :)