Katsokaa nyt, kuinka suloisia meidän tytöt ovat... <3

1394800.jpg

1394809.jpg

1394812.jpg

1394815.jpg

Ja silti joku on alla olevan kyltin käynyt naputtelemassa erään Uittamolla sijaitsevan kerrostalon pihalle. Kyllä, näette aivan oikein - kyltin takana on metsää. Mutta sinnepäs eivät koirat saa tästä mennä. Harvinaisen typerää, jos multa kysytään. Veikkaanpa, että kahdella noin vuosi sitten samoissa nurkissa tapaamallani raivopäällä on jotain tekemistä tuon kanssa. Niiden mielestä koiraa ei saa edes taluttaa asunnosta pihalle, vaan se pitäisi kantaa. Njoo. Vajaa 30 kg rimpuilevaa koiraa, joo, mikäs siinä. Tai ottaisko vaikka molemmat syliin, yhteensä joku 60 kg tavaraa.

1394806.jpg

Jottei ihan kuvakertomukseksi menisi, niin kirjoittelen vähän kuulumisiakin. Loma on käynnistynyt ihan loistavasti, aamulla heräsin superaikaisin ja menin pihalle hengailemaan tyttöjen kanssa. Ne alkoivat heti leikkiä keskenään, on vissiin kivaa puuhaa. Lenkki Manan kanssa meni myös tosi hienosti, vaikka vastaan tuli koiria jatkuvalla syötöllä. Eipä uskoisi, että tässä meillä on koira, jonka kanssa toisten koirakoiden ohittaminen nolotti joskus. Nyt olen niin ylpeä, kun meidän missi osaa käyttäytyä. Se sama Muumista kysellyt mies oli tullut tänään vaimonsakin kanssa juttelemaan Isännälle ja kehumaan meidän valkoista neitiä. On taitanut tehdä vaikutuksen naapurustoonkin.

Elo on ihanan rauhallista tänäänkin. Leikkien ja lenkkien väsyttämät neidot ovat nyt ruokalevolla - tietty hampaat piti ensin puhdistaa noilla kuvissakin näkyvillä puruluukengillä. Taidanpa mennä makoilemaan Manan ja Muumin kanssa samaan kasaan ja huhuilla vielä Isännänkin liittymään seuraan.