Kylläpäs meidän blogi pyöriikin nyt p*skan ympärillä. Nimittäin tänään Muumi oli vääntänyt löysät vintin rappusille. Kerrankin tosin mun tai Isännän ei tarvitse siivota, sillä mun sisko on meillä käymässä. Hän ei ollut ollenkaan huomannut Muumia pahanteossa vaan oli havahtunut vasta törkeään hajuun, joka – puhun kokemuksesta – on kyllä aika häijy. En tiedä, oliko Muumi yrittänyt pyytää ulos vaiko vaan pusertanut sen enempää pohdiskelematta ne sinne. Hölmöä kyllä, että teki silti tarpeensa sisälle, vaikka kotona oli joku tyttöjen kanssa.

 

Veikkaan löysän mahan johtuvan sellaisista yleiskuntotableteista, joita annoin Muumille ekaa kertaa eilen. Niitä suositteli mulle yksi toinen koiranomistaja, jonka otus oli myös syönyt omia sekä muiden jätöksiä. Oli kuulemma auttanut, joten testaan kyllä mielelläni. Toinen vaihtoehto olisi ainakin sekoittaa molempien ruokiin ananasmehua, munakoisoa (tai kananmunankuoria). Kokeilen kuitenkin nyt ensin näitä tabuja ja toivon, että maha rauhoittuu.

 

Aamulenkillä koiraohitukset menivät Manan kanssa ihan kivasti, tosin kyllähän sen huomaa, ettei koiria ole tullut tarpeeksi aamuisin vastaan. Mutta selvisimme kuitenkin räyhäämättä, joka on pääasia. Muuminkin kanssa oli kuulemma mennyt kivasti eikä se ollut pyrkinyt kauheasti vetämäänkään.

 

Mä niin toivoisin, että nyt kun olemme saaneet tuhoamisen (ilmeisesti) aisoihin, niin tämä tarpeiden teko sisällekin loppuisi. Tosin pieni ongelma se on siihen verrattuna, että pistäisi jälleen koko paikan remonttiin.