Muumi pelkää ihan ihmeellisen paljon kieltoja. Eilen se oli tullut sohvalle Isännän viereen, jolloin hän oli rauhallisesti kieltänyt sitä ja käskenyt tytön alas. Muumi oli heti jähmettynyt ja laskenut alleen, siis siihen sohvalle. Ja silloin ihan Muumin tultua meille kielsin häsläyskohtauksen saanutta Manaa, josta siitäkin Muumi laski alleen. Kun kiellämme Muumia, teemme sen hyvin rauhallisesti ja ääntä korottamatta, mutta silti se sana on tosi pelottava sille. Tosin tehokaskin se kyllä on, varmasti pelkkä kuiskauskin toimisi.

Mulla on TAAS flunssa, jota vastaan taistelen nyt Nasolinin avulla. Illalla pitää vetää vähän lisää vitamiineja ja lepäillä, samoin huomisen ajattelin pyhittää vastaavaan toimintaan. Eilistä en voinut, sillä olin työmatkalla koko päivän ja piti olla skarppina 12 h putkeen. Illalla olikin sitten sellainen olo, ettei mitään järkeä.

Tytöt olivat olleet eilenkin kunnolla, jiihaa <3 Tänään tosin saattaa olla, että jotain on tehty, sillä Mana ei päässyt aamulla lenkille. Se nimittäin näki jäniksen juuri kun olin lähdössä sen kanssa lenkille ja sekosi ihan täysin. Sen jälkeen se vain yritti vetää ja tempoili joka suuntaan. Palattiin sitten takaisin sisälle ja hyllytin ajatuksen lenkistä. Tosin hetki sen jälkeen menimme uudelleen ulos ja piilottelin Manalle jauhelihapihvin palasia pihalle - kyllähän senkin pitäisi väsyttää, jopa lenkkiä paremmin. Mut tiedä sitä sitten, tänään nähdään. Nyt lähdenkin kotiin ajelemaan...