P8291494-normal.jpgTerveisiä lämpöisen auringon alta: maasta, jossa oli vielä elokuussakin melkein tuskaisen kuuma. Nautin kyllä joka hetkestä. Tai no, melkein. Lapset järjestivät välillä sellaisia kiljujaisia, että tottumatonta olisi voinut hirvittää ;) Reilut kaksi viikkoa vierähti lomaillessa ja palasin arkeenkin täynnä aurinkoenergiaa.

Etukäteen jännitti Muumin pärjääminen kotona. Isäntä oli hänen kanssaan Suomessa, mutta hänellä kun on noita velvollisuuksiakin, eli duunissakin piti käydä. Mutta Muumipa yllätti positiivisesti. Se oli pärjännyt todella hienosti. Tuhoja ei oltu tehty oikeastaan yhtään, tosin oli se pöydillä nuohonnut. Muun muassa muropaketti oli heitetty pariinkin otteeseen lattialle ja pakkausta oli vähän järsitty.

Mainio appiukko tosin päivysti Muumivalmiudessa, eli Isäntä olisi voinut sen viedä hänen kaitsettavakseen, jos olisi alkanut paikat tuhoontua kunnolla.

Hieno juttu kyllä. Itse olen palaamassa töihin mahdollisesti tammikuussa 2014. Se tietää suurta muutosta Muumille, kun se joutuu olemaan enemmän yksin. Mutta ehkä se pärjää.