Osaa Mana kyllä käyttäytyäkin kun sille päälle sattuu. Lauantaina nimittäin kävin sen kanssa treenaamassa Kupittaalla, jossa järjestettiin match show. Me ei siihen osallistuttu, vaan poukkoiltiin alueella ja treenattiin käyttäytymistä lajitovereiden lähellä. Ja se meni NIIN hienosti: Mana ei haukkunut kertaakaan, se ei tuijottanut eikä vetänyt kohti toisia koiria, vaan kulki tiiviisti mun vierellä ja otti jatkuvasti kontaktia. Se totteli täysin mun käskyjä ja oli kerrassaan mahtava. Joku tuntematonkin sanoi, että ”sulla on tosi upea koira”. Olen kyllä ihan samaa mieltä. :)

Linnuistakaan Mana ei välittänyt, vaan tyytyi vain vilkuilemaan niitä. Annoin sille joka kerta ruhtinaalliset kehut, kun se vilkaisi meikäläistä.

Paremmin ei olisi voinut mennä ja teki kyllä tosi hyvää kokea onnistumisen elämyksiä tuon herttaisen hurtan kanssa. <3

Samaan aikaan Isäntä treenaili Muumin kanssa kotona yksin jättämistä. Muumihan osaa olla jo mainiosti mun ja Isännän työpäivien ajan kotona, tosin sillä on aina Mana seuranaan. Pitää harjoitella noiden molempien kanssa ihan yksinäänkin olemista, niin ei olla sitten lirissä jos joskus tulee joku poikkeustilanne. Tyttö oli ollut pieniä hetkiä itsekseen ja ilmeisesti kerran Isäntä oli kuulevinaan ulvontaa. Pitää siis jatkaa harjoittelemista.

Nyt on Mana osannut käyttäytyä Muumin lähellä paljon paremmin, ei ole enää yrittänyt alistaa toista. Tosin on ollut viikonloppu eikä olla koettu sitä pahinta koetinkiveä, eli kotiintuloa työpäivän jälkeen. Huomenna nähdään kuinka se sujuu. Mutta lupaavaa meininkiä kuitenkin, kun Mana ei ole esim. heti aamulla yrittänyt todistaa ylemmyyttään Muumille.

Ps. Kävin eilen leffassa katsomassa Sinkkuelämää-elokuvan ja voin sanoa, että se oli HUONO. Tehty vaan jotain naisten aloitteluiltoja varten, juoni oli superköykäinen ja koko leffa kyhätty vaan sponsoreita ja massiivisia leffatuloja varten. Näyttelijät vaan kirkuivat koko elokuvan ajan, siinä oli ihan turhia muotinäytöskohtauksia ja muita merkityksettömiä ja vitsitkin olivat ihan öö-luokkaa. Siinä vaiheessa, kun näytettiin tyynyä paneskelevaa koiraa ehkä sadannen kerran, ei enää kauheasti naurattanut. Sen sijaan product placement oli varsin näyttävää; mm. LV:n logoa näytettiin monenmonta sekuntia ja jokaisesta hääpuvustakin piti kertoa suunnittelija. En suosittele edes sarjan faneille, nimittäin semmoinen olen itsekin ja toi oli kaukana hyvästä.