Nytpä alkaa olemaan neitielämä loppumetreillä, sillä häät ovat YLIHUOMENNA. JepsJeps. Huomenna menen töihin aikaisemmin, jotta pääsen lähtemään kahden aikoihin. Sitten riennän sulhon ja siskon kanssa koristelemaan juhlapaikkaa – vanhemmat liittyvät mukaan sitten joskus illalla. Jännää on. En osaa yhtään arvioida, paljonko aikaa juhlapaikan kuntoon laittamiseen menee ja millainen me siitä sitten saadaan tehtyä. Kaikenlaista koristelukamaa on tullut hankittua aika reippaasti tässä vuoden sisällä, joten eiköhän niistä johonkin ainakin ole :)

Sisko on nyt tosiaan meillä kylässä ja hän on jo monta kertaa sanonut, että "kunpa Mana olisi täällä". No niinpä. Toisaalta tämän häähässäkän ja rappusremontin keskellä on ehkä ihan hyvä, että pieni tassuttelijani on hetken poissa. Muttei sen nyt ihan näin kauan tarvitsisi olla! Ikävä on ihan hullu, sulhokin kaipaa Manaa kovasti.

Tänään täytyy vielä häähässäköidä vähän, eli koota yhteen huomenna mukaan otettavat tavarat ja suihkuttaa morsiuspuvun laahukseen lialta suojaavaa teflonsuihketta. Niin ja käyn mä manikyyrissäkin ;)