Minne kesä oikeasti katosi? Nytkin vaan sataa ja on ihan harmaata. Koiria tuo ei tosin tunnu liiemmin haittaavan. Mana ainakin innostuu heti kun edes ajattelee lenkille lähtemistä, saati sitten kun pukeutuu lenkkivermeisiin.

Kuviakaan ei ole nyt tullut otettua, kun ei tuo ilma oikein innosta niitä ottamaan. Tietty sisälläkin voisi, mutta sitten kaikissa kuvissa koirat vaan makaisivat vähän eri asennoissa. ;) Pientä actionia olen yrittänyt sisälläkin silti kehittää. Joku ilta neitoset saivat etsiä kinkunpalasia yläkerrasta. Muumilla on vähän enemmän kärsivällisyyttä, joten se imuroi herkkuja tehokkaammin ja määrätietoisemmin. Mana puolestaan nuuskii vähän ympäriinsä, tavoitteenaan kai olla enemmänkin nopea kuin järjestelmällinen. Kyllä se silti osan herkuista löytää, ettei ihan tyhjin suin tarvitse nuuskutella.

Koirat ovat taas leikkineet keskenään muutamaan otteeseen. Meno on ollut ihan samanmoista kuin ennen vanhaan! :) Tosin tuotakin on jouduttu rajoittamaan, nimittäin märkä nurtsi ei heidän spurttejaan kauheasti kestä eikä meillä vieläkään ole myöskään ajoporttia. Se homma tosin on jo vähän edistynyt, kun Isäntä hommasi eilen metalliosia portin perusteita varten. Vielä tarvitaan betonia, saranoita ja muita porttitarvikkeita sekä vähän ohuempaa puutavaraa. Jos tehtäisiin tuosta aitamatskusta, niin portti painaisi ihan julmetusti. Mä olen kyllä vähän sanoutunut irti tästä ajoporttihommelista, sillä semmoisen rakentamiseen ei meitsin kyvyt riitä. Onneksi meillä on Isännän isukki, joka on luvannut auttaa tässä(kin) asiassa. Kiitos Osmo! :)