Hetki taukoa aidan naputtelusta. Sen kunniaksi ajattelin tulla tänne listaamaan asioita, joita Mana on pelästynyt/jännittänyt nyt kesälomalla. Näitä kaikkia tyttö tuijotti pitkään, alkoi sitten hiipiä niitä kohti selkäkarvat pystyssä ja säpsähteli jännityksestä koko ajan. Joillekin näistä piti myös pikkuisen puhkua ja haukkua.

- Sadevesiviemäri Valintatalon pihassa
- Keltainen puutarhaletku pihassa lenkkireitin varrella (taisi näyttää käärmeeltä)
- Muumin kakka (Mana meni vähän liian lähelle katsomaan Muumin pusertaessa ojan pohjalle ja pelästyi kun sieltä tipuikin jotain) :D :D
- Pahvinen (tyhjä) olutpakkaus jalkakäytävän reunassa
- Fordin pölykapseli ojan pohjalla

Siinäpä muutamia. Enempää en just nyt muista. Mutta musta tuntuu, että vaikka Mana onkin maailman hienoin saksanpaimenkoira, niin sillä kyllä taitaa olla ikuinen mörköikä. Kun moni yllättävä juttu jännittää ihan kauheasti.

Tässä koneella istuskellessani alkoi vasenta jalkaa vähän pistellä, ja ihmekös tuo - muurahainen oli nimittäin kiivennyt lahkeesta reiteen asti ja alkanut järsiä järjestelmällisesti mua. Neljä polttelevaa reikää se ehti tehdä, ennen kuin ymmärsin listiä sen. Menen kohta ostamaan jonkun sukkapuvun, niin olisin kaiken maailman öttiäisiltä turvassa aitaa rakennellessa.