Tytöt olivat pärjänneet eilisen oikein kivasti, eli mitään ei oltu tuhottu ja sisälle ei oltu tehty tarpeita. Tosin olimme unohtaneet keittiötasolle purkkapötkön, jonka Muumi oli sitten käynyt hakemassa ja syönyt pari palaa. Xylitolhan on myrkyllistä koirille, tosin tuskin ihan noin pienet määrät noin isolle koiralle. Nyt on sitten purkatkin siivottu pois. Jätin pöydälle kuitenkin muutaman jalopenoviipaleen, jotta Muumi oppisi, ettei pöydillä olevia asioita kannata ottaa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään aamulla ulkoilimme kaatosateessa, joka ei tosin tuntunut koiria häiritsevän. Isäntä tykkää mieluummin lenkittää Muumia, joten mä menin Manan kanssa. Lenkki sujui kyllä tosi hienosti, sillä Mana kulki ihan kyljessä kiinni hihna löysänä. Loppumatkasta taisi tosin tulla kiire kotiin, sillä sitten pyrki edistämään ja niinpä me seisottiinkin aika paljon tien varressa.

 

Jätin tytöille raakoja luita, pari nahkaluuta sekä muutaman kongin, joihin tungin koirankeksejä ja yhden veriplätyn tukkeeksi. Lisäksi jätin YleX:n raikaamaan, vaikken oikein radion tehoon uskokaan. Toivottavasti pärjäävät tänäänkin, niin sitten meillä on kaksi onnistunutta päivää peräkkäin.