Anonyymi
28.09.2007 - 18:22
Onko kukaan vaivaantunut ilmottamaan Muumin kasvattajalle?

Noin arvoisa nimimerkki Anonyymi kommentoi tätä asiaa. Ihmettelen, miksi sävy on negatiivinen. Ihan kuin en yrittäisi jatkuvasti tehdä kaikkeani sen eteen, että homma saadaan hallintaan ja että Muumilla on hyvä olla. Todellakin olen mailaillut asiasta Muumin kasvattajalle ja hänestä onkin ollut jo paljon lohtua - ihanaa, että ihminen Muumin historiasta välittää siitä niin paljon kuin hän. Kiitos vielä näin julkisestikin. :)

Äsken olin Manan kanssa lenkillä ja piipahdimme siinä matkalla Mustiin ja Mirriinkin. Olisin ostanut kaksi VALTAVAA Kongia tytöille, mutta valitettavasti ei sattunut maksukorttia mukaan. Huomenna käyn sitten hakemassa ne tytöille. Mana yritti tänään vetää, mutta muuten olen lenkistämme tosi iloinen: ohitimme nimittäin kolme koiraa lenkittäjineen sekä usean pihoilla haukkuneen koiran. Ja Mana oli kaikille ihan hiljaa :) Ainoastaan karvat nosti, mutta kuunteli siitäkin huolimatta hienosti ja mentiin kaikkien ohi ihan hissunkissun. Ihanaa, ihanaa, ihanaa <3

Siippa lenkitti Muumin ja heilläkin meni kivasti: tyttö ei juurikaan yrittänyt vetää. Lenkkeilystä se tykkää ihan hirveästi, kun saa haistella. Niinpä sen häntä aina vispaakin riemuisasti ulkona talsiessa.

Eilen oltiin yhteislenkillä koko porukka vastapäisellä pellolla, jossa ne saivat juosta sydämensä kyllyydestä. Siitäkin taisivat tykätä, sillä eilen illalla molemmat olivatkin ihan poikki.