Ja isottelu jatkuu, äsh. Eilen Isäntä oli päässyt kotiin ilman mitään suurempaa möykkää, mutta minä en taaskaan. Ensin Mana nosti karvat pystyyn ja hännän piikkisuoraksi taakse, jonka jälkeen se alkoi taas alistaa Muumia. Isäntä otti tytön niska-pers-otteella ja vei eristykseen tietokonehuoneeseen. Kun Isäntä tuli kaupasta pari tuntia ekan tapauksen jälkeen, oli Mana jälleen Muumin kimpussa. Ei onneksi pahasti, vaan sen sai ihan nostettua siitä pois. Ja kun neidit olivat tarhassa ja menin niitä katsomaan, alkoi se siinäkin isotella ja jouduin menemään väliin. Voin sanoa, että nyt kyllä v*tuttaa.

Mentiin sitten illalla koirapuistoon yrittämään, josko saataisiin nuo leikkimään keskenään ja purkamaan sillä tavalla paineita. Eivät ne innostuneet ymmärrettävästi yhtään, Muumi meni vaan makaamaan ja Mana otti muutamia juoksuaskelia puistossa olleen samanikäisen uroksen kanssa. Alun perin suunnitelmana oli, että mennään puistoon vaan jos siellä ei ole muita koiria. Mutta testattiin ensin aita välissä ja kun se sujui ilman merkkejä aggressiosta, uskaltauduttiin aidan sisäpuolelle. Sujui ihan jees, tosin aika äänekkäästi. Ei silti taideta taas vähään aikaan mennä minnekään koirapuistoon, ainakaan jos siellä on tuntemattomia koiria, kun Mana tuntuu olevan lajitovereidensa lähellä isotteleva.

Tänään aamullakin lenkille lähtiessä Mana nosti karvat ja alkoi kyörätä Muumia. Menin siihen sadatellen väliin ja komensin neidin tiukasti pois. Tällä kertaa se lähti, eikä tarvinnut itse raahata. Yritämme sitä jatkossakin, tosin välillä Mana on kimpussa jo pari sekuntia karvojen nostamisen jälkeen, eli reagointiaikaa ei juuri jää. Onneksi Muumi on rohkea ja älykäs koira, joka tuntuu luottavan siihen, että me kyllä hoidetaan homma. Ei se vaikuta stressaantuneelta Manan lähellä kotiintulotilanteita lukuun ottamatta.

Aitahan meidän pitäisi saada ja tyttöjen päästä pihalle isolle alueelle hengailemaan, niin ehkä ne sitten rohkaistuisivat telmimään. Askel siihen suuntaan on jo onnistuneesti otettu, nimittäin eilen me saatiin kunnalta lupa rakentaa 180 cm korkea aita! Jee! Olin ihan varma, että käskevät tehdä matalamman (tosin vetosin siihen, että tuota matalammassa koirat tuskin pomminvarmasti pysyvät) tai ainakin uskoin heidän käskevän täyttää lisää lomakkeita. Mutta ei, läpi meni! :) Nyt kun vielä taikoisi jostain rahaa, lautahan maksaa ihan hirmuisesti. :/ Jos mä perustan sellaisen aidanrakennustilin ja laitan tilinumban tänne? :D :D Tai sit voisin mennä kysymään joltain kimiräikköseltä tai donaldtrumpilta, että tahtoisko se sponssata meitä. Voitais laittaa vaikka joku mainos siihen aitaan ja he saisivat siten näkyvyyttä. Ei hei huono idis olleskaan.