Onpas mukava tunnelma. Taustalla soi soul, Muumi makoilee tyytyväisen oloisena jaloissa syötyään luun ennätysajassa ja Mana nakertelee vielä omaansa eteisessä. Isäntä remppaa yläkerran pikkuhuonetta ja mä löysäilen hetken tietokoneella. Kiva fiilis. Musiikkikin on ah niin hyvää.

Tänään tytöt ovat saaneet nauttia omakotitalon pihasta. Olen antanut niiden leikkiä siellä useamman tunnin ja valvonut touhuja siivouksen lomassa ikkunasta. Mana on jo taas tottunut hieman ohikulkijoihin, eikä ainakaan tänään ole haukkunut koirattomia kävelijöitä. Koirista on pitänyt vähän ilmoitella, mutta uskoi kyllä hienosti kun kielsin. Kohta suuntaan tyttöjen kanssa lähipellolle, niin saan ne väsytettyä kunnolla.

Meidän kauheaa pihaa aletaan nyt sitten laittaa. Kallista lystiä, mut pakkohan tuolle on jotain tehdä, kun se näyttää lähinnä pellolta ja koirat ovat ihan kuraisia siellä käytyään. Tai no, nyt ne eivät kurastu, kun maassa on lunta :) Torstaina paikallinen reiska tulee kaivamaan ojat ja sitten keväämmällä hän tasoittaa maata + lisää siihen multaa ja nurmikonsiemeniä.

Ja sitten vielä yksi juttu, joka ei liity mitenkään koiriin: mä sain ylennyksen! Aiemmin virallinen titteli oli junior copywriter, mutta nytpä olen copywriter. Ihanaa olla samalla viivalla muiden firman kirjoittajien kanssa :)

Tässä vielä kuvia parin päivän takaa:


1340178.jpg
"Mulleko puhut?"


1340184.jpg
Missit painii.


1340189.jpg
Tässä upeaa pihaamme.


1340195.jpg
Ja tässä Muumi leikittyään hetken pihalla Manan kanssa ;)