Jälleen eilen tytöt olivat tehneet työpäivän aikana pahojaan. Enää ne eivät olleet päässeet olohuoneeseen eivätkä keittiöön, sen sijaan eteisen ötökkäverho oli kiskottu listoineen alas ja sekä yläkerran että alakerran wc:ssä oli käyty repimässä tavaroita ulos kaapeista. Voin sanoa, että olivat hermot vähän koetuksella taas.

Täytyypä vaan hankkia lisää hakasia ja estää noiden kahden tihutyöt. Voisin myös laittaa kameran filmaamaan niiden touhuja, niin tietäisin, lähteekö myös Mana mukaan Muumin touhuihin. Ennen uutta koiraahan meillä ei ole ollut mitään tällaista. Avainsana on kuitenkin koulutus ja kyllä me toivottavasti saadaan tämä häiriökäytös katkaistua. I sure hope so. Auttaisi kyllä, jos tietäisin, kärsiikö Muumi eroahdistuksesta vai onko sillä vain tylsää, hmm..

Eilen illalla kävimme sitten pitämässä kivaakin koko porukalla, eli menimme metsälenkille. Tytöt juoksivat ihan onnessaan pellolla, tippuivat välillä vahingossa pieneen ojaan ja sitten matka taas jatkui. Lenkin jälkeen ne saivat ruokaa ja sitten ne jo makoilivatkin tyytyväisenä - silmät menivät molemmilta väkisin kiinni <3

Isäni muuten huomautti, että mieheni ei ole enää sulho vaan hän on aviomies. Pitääpä siis muuttaa tuo nimike, jolla siippaani täällä kutsun. Ehkä hän seikkailee blogissa jatkossa nimellä Mies. Nytpä tuo Mies muuten saapui ruokakaupasta, joten taidanpa rientää auttamaan kauppakassien kantamisessa. :)